A A A

Entităţilor raportoare – persoanelor juridice şi fizice care practică activităţi cu metale preţioase şi pietre preţioase

           Instituția publică „Camera de Stat pentru Supravegherea Marcării” comunică că, la 17 decembrie 2019 ora 10.00 se va desfășura seminarul cu entitățile raportoare care practică activități cu metale prețioase și pietre prețioase, ca urmare a modificărilor legislative privind prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului și a domeniului protecției consumatorilor.

Seminarul va avea loc cu participarea reprezentanților Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor și a Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.

           Seminarul va cuprinde obiectivele:

1. Modificările legislației în domeniul prevenirii şi combaterii spălării banilor şi finanțării terorismului.

2. Prevederile legislative din domeniul protecției consumatorilor și încălcările frecvente din acest domeniu.

3. Informarea agenților economici despre tendințele și riscurile parvenite în domeniul metalelor prețioase și pietrelor prețioase.

          Scopul seminarului, îl constituie formarea unui dialog între agenții economici ce activează în domeniul metalelor prețioase și pietrelor prețioase cu Instituția publică Camera de Stat pentru Supravegherea Marcării, Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor și a Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.

          Solicităm respectuos, delegarea unei persoane responsabile pentru participare la acest seminar, care va avea pe 17 decembrie 2019, ora 10.00 Sala mare a Ministerului Finanțelor, str. Constantin Tănase, 7.

          Rugăm respectuos, să confirmați prezența Dvs la adresa electronică alexandru.repesco@cssm.md pînă la 09 decembrie 2019.